AGRICULTURA ORGÀNICA REGENERATIVA

El nostre sistema de treball es basa en l’aplicació de l’AGRICULTURA REGENERATIVA combinant l’ús de les noves tecnologies i els sistemes productius més moderns, amb els conceptes orgànics que promouen unes pràctiques respectuoses amb el medi i les persones, prioritzant sempre la millora de la fertilitat del sòl. Per dir-ho d’una altra forma, és el sistema que representa una agricultura intensificada però aplicada amb respecte cap al nostre entorn.

Emprem diferents eines i tècniques de l’agricultura més actual, com cultius súper intensius i ús de maquinària d’alta precisió, sempre sota els principis de l’agricultura regenerativa. Potenciem la fertilitat del sòl, manejant-lo amb respecte, i intentem no alterar-ne cap de les seves propietats naturals. L’objectiu és millorar la interacció entre éssers vius a qualsevol part de la natura.

Amb totes aquestes eines obtenim resultats positius tant en l’àmbit social, com mediambiental i econòmic

MANEIG HOLÍSITC

A Can Font Orgànic, definim el nostre context emprant la metodologia del maneig holístic, per a gestionar el conjunt de l’activitat i marcar les pautes de pastura dels nostres animals.

DISSENY KEYLINE

KEYLINE2

També emprem la visió i disseny keyline per a realitzar un ús més eficient de l’aigua de pluja i evitar els riscos d’erosió i pèrdua de sòl. 

PERMACULTURA

ECOBAT

Dissenyem en clau de permacultura per a aconseguir una major eficiència energètica a l’hora de produir. 

HORTA BIO-INTENSIVA

Emprem el sistema d’horta bio-intensiva per a poder produir gran quantitat d’aliments amb poc espai i regenerant els sòls any rere any.

COBERTES VEGETALS

COBERTES-VEGETALS

Les cobertes vegetals ens ajuden a protegir el sòl, mantenir les condicions correctes d’humitat i temperatura per a les arrels dels nostres cultius, i fertilitzar-los de forma natural i sense cost afegit.    

NO LLAURAT

NO-LLAURAT

Reduint o eliminant el treball mecànic del sòl, emprant les tècniques del no llaurat, aconseguim mantenir les propietats físiques i biològiques d’aquests.

BALANÇ MICROBIOLÒGIC

BALANCE-MICROBIOLOGICO
La nostra formació amb Youngsang Cho i la metodologia Jadam, creadors del Natural Korean Farming ens ha permès aportar al sòl els elements necessaris per a cercar un equilibri òptim entre protozous, nematodes, fongs i bacteris

BALANÇ MINERAL

BALANCE-MINERAL
Seguint les tesis del Doctor William Albrecht i la teoria sobre el balanç mineral, equilibrem els nutrients presents al sòl, especialment les quatre bases principals.

GPS

L’ús del GPS corregit mitjançant RTK, i els tractors amb autopilot ens permet un alt nivell d’eficàcia a l’hora de realitzar qualsevol tasca al camp.

NDVI

NDVI

El monitoratge del sòl ens permet conèixer a temps real el contingut d’aigua present  i les necessitats de reg.

L’índex NDVI ens ofereix informació molt rellevant a l’hora de definir les actuacions agronòmiques que requereixen els nostres cultius

CULTIUS MECANITZATS

CULTIUS-MECANITZATS

Procurem treballar amb cultius pràcticament mecanitzats per obtenir un rendiment econòmic òptim. 

REG ENTERRAT

El sistema de reg enterrat en cultius de vinya, olivera, ametller i blat de moro ens permet un ús sostenible de l’aigua de reg.

CONTACTA

c/ Mar 5

Pedret i Marzà

17493 Girona

info@canfontorganic.cat

SUBSCRIU-TE

Estigues al dia de les nostres últimes notícies.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència en la web. Si continues navengant estas acceptant la nostra Politica de Cookies i la nostra Politica de Privacitat.