APRÈN AMB NOSALTRES

Les persones que treballem a Can Font Orgànic volem compartir la nostra experiència adquirida al llarg del procés de conversió d’una explotació tradicionalment convencional, a una explotació orgànica i productiva des del punt de vista econòmic, social i ambiental. Un procés que ens ha ensenyat a aprendre dels errors comesos, obligant-nos a canviar els nostres paradigmes anteriors i àmpliament arrelats. Una experiència vital que ens ha aportat l’energia necessària per a dedicar-nos també a visitar i ajudar a agricultors i propietaris d’arreu del planeta, a realitzar els canvis mentals i laborals per a practicar una agricultura sostenible i econòmicament viable, tasca a la qual la Nuri i en Francesc dediquen part del seu temps.  

Volem animar-vos a participar d’una revolució necessària per a millorar les vostres explotacions i el planeta, i ho volem fer obrint-vos les portes de casa nostra o visitant els vostres projectes.

Volem animar-vos a participar d’una revolució necessària per a millorar el planeta.

Sol·licita més informació, disponibilitat o preus...

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència en la web. Si continues navengant estas acceptant la nostra Politica de Cookies i la nostra Politica de Privacitat.