FRANCESC FONT

ARRELATS A LA TERRA

Amb pròleg de l’actriu Sílvia Abril i de la meteoròloga Mònica Usart

La nostra atmosfera conté més diòxid de carboni del que mai haviem vist els humans. Els deserts guanyen, terreny a la vida, i l’aigua, a poc a poc, es va convertint en un bé escàs. El consum d’aliments, fruit d’un model industrialitzat basat en l’ús de productes de sintesi quimica, contribueix a desequilibrar el nostre sistema immunitari, la qual cosa augmenta el risc de patir malalties. La globalització de preus i productes ha provocat la desaparicio de gairebe la meitat dels agricultors actius en només vint anys. Ens trobem immersos en una crisi sanitaria sense precedents i a les portes d’una crisi social, ambiental i econòmica que d’aquí a pocs anys afectarà tot el planeta. Cada vegada més persones som conscients del problema, pero quines són les solucions i com podem aplicar-les cada un de nosaltres?

Imagines que fos possible produir aliments de qualitat i contribuir alhora a mitigar el canvi climàtic i els processos de desertificació? Imagines poder alimentar les persones de manera més saludable i nutritiva, utilitzant un sistema, que a més permetés als pagesos guanyar-se dignament la vida cuidant la terra?

Imagines que entre tots tinguéssim a les nostres mans la possibilitat de revertir fàcilment la situació actual i deixar un planeta millor per als que vindran?

FRANCESC FONT

ARRELATS A LA TERRA

CONTACTA

c/ Mar 5

Pedret i Marzà

17493 Girona

info@canfontorganic.cat

SUBSCRIU-TE

Estigues al dia de les nostres últimes notícies.