Can Font Orgànic a la conferència de les perspectives agrícoles de la Unió Europea 2019, a Brussel·les.

Can Font Orgànic a la conferència de les perspectives agrícoles de la Unió Europea 2019, a Brussel·les.

El dia 10 de desembre del 2019 va ser un dia que recordarem durant anys… Una família d’agricultors de Catalunya varem ser a les jornades sobre Perspectives Agrícoles de la Unió Europea, a Brussel·les (Bèlgica), per a explicar-nos davant la Comissió Europea i davant el comissari europeu d’agricultura Janusz Wojciechowski.

La conferència de Perspectives Agrícoles de la Unió Europea s’ha convertit en la reunió anual clau dels principals interessats ​​europeus disposats a participar i debatre sobre el futur de l’agricultura a Europa i els desafiaments que s’aveïnen. Per aquest motiu vam acceptar la invitació que ens va realitzar la comissió després de veure el vídeo on expliquem nostre sistema de treball.

Estem molt satisfets poder haver exposat a Brussel·les els nostres resultats econòmics i ambientals, així com les nostres tècniques basades en combinar tecnologia i agricultura orgànica. I estem molt satisfets de poder haver parlat de permacultura, agricultura orgànica i regenerativa i disseny keyline en un espai on generalment s’empren termes més convencionals.

Video sobre la participació de Can Font a la Outlock Conference 2019.