MÉS PROJECTES

Realitzem la co-direcció de la consultoria agrícola, la qual vam fundar fa més de 10 anys, que treballa per a ajudar a més de 300 agricultors en més de 5.000 hectàrees cultivades al sud d’Europa a millorar en l’aspecte productiu i ambiental. A Agroassessor som especialistes en la creació de projectes orgànics sostenibles i rendibles dissenyats d’acord amb les necessitats, expectatives i desitjos expressats per a cada propietari. I especialistes també en assessorament tècnic i seguiment agronòmic de malalties, plagues, poda i fertilització en cultius com la vinya, l’olivera, la fruita dolça i seca, extensius, horta i ramaderia. Actualment a Agroassessor estem gestionant i dirigint un munt de projectes orgànics com diferents bodegues, cooperatives, molins d’oli, amb els quals s’elaboren productes de màxima qualitat. En són un exemple l’explotació de fruita ecològica Biobosch, o la finca productora d’oli d’oliva verge extra, Mas Auró ,  guardonada amb 4 medalles d’or als concursos internacionals de Paris Gourmet AVPA, London IOOC, Flos Olei (Itàlia) i NYIOOC (Nova York) entre els anys 2018 i 2019.

Portem la direcció tècnica de Son Felip i Algaiarens, a l’illa de Menorca, reserva de biosfera des de l’any 1993. Una finca de més de 1.000 hectàrees situada a l’illa de Menorca i que constitueix un dels projectes orgànics més bonics i especials de tot el planeta. Un lloc menorquí on apliquem eines com la permacultura, el disseny en línia clau o el maneig holístic per a produir oli, carn, ous, sobrassada, xeixa… i molts altres productes orgànics. I un lloc creat per a practicar i difondre les virtuts de l’agricultura orgànica.

Som co-fundadors de l’organització sense ànim de lucre Organic Managers que pretén fomentar l’agricultura orgànica en l’àmbit mundial. Organització amb la qual hem desenvolupat una metodologia per ajudar a configurar projectes orgànics i aprendre a autogestionar-los. Actualment estem col·laborant amb zones i països amb sòls empobrits o amb elevat risc de desertificació com desertificació.

Orgànic Managers és una organització col·laboradora de Regrarians, entitat australiana creada per Darren J. Doherty i que opera per tot el planeta des de fa més de 30 anys.

CONTACTA

c/ Mar 5

Pedret i Marzà

17493 Girona

info@canfontorganic.cat

SUBSCRIU-TE

Estigues al dia de les nostres últimes notícies.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència en la web. Si continues navengant estas acceptant la nostra Politica de Cookies i la nostra Politica de Privacitat.