Primer oli d’oliva verge Can Font Orgànic!

Primer oli d’oliva verge Can Font Orgànic!

El primer oli d’oliva verge Can Font Orgànic ja està a punt.

La nostra família fa més de 100 anys que cuida oliveres, però fins ara només amb la intenció de vendre’n directament el fruit. Ens fa molta il·lusió que, després de tants anys, realitzem un pas endavant elaborant el primer oli d’oliva verge extra de Can Font.

Un oli orgànic que prové d’una manera diferent de cuidar la terra, més semblant a l’antic sistema dels avis i besavis que als models actuals. Un oli que elaborem juntament amb els amics de Mas Auró, amb l’Enric Murio capitanejant un molí del qual han sortit alguns dels millors olis del món.

Un oli elaborat 100% a l’Empordà, que representa un pas endavant per a nosaltres apropant-nos al sistema social i econòmic en el qual creiem i defensem: la venda directa i de proximitat. Per aquesta raó l’oli l’aconseguiràs contactant amb nosaltres per correu electrònic i t’informarem dels diferents punts i horaris de recollida que establirem els pròxims dies, un d’ells al c/Mar 5 de Pedret i Marzà (Alt Empordà,Girona). També el podem enviar per correu sense problema. I com que creiem amb el consum responsable, també es pot comprar aquest oli a través de la Cooperativa de Consum El Garrollar de Vilajuïga.

En l’oli d’oliva verge Can Font Orgànic s’han potenciat les qualitats nutritives organolèptiques i en un dels millors molins del mercat, per un preu la garrafa de 2 litres de només 26 euros. Per a nosaltres, aquest oli representa oferir un producte excepcional que a més, contribueix a mitigar la crisi climàtica, frenar l’erosió i regenerar la vida del sòl. Un oli el qual et recomanem reservar com més aviat millor, ja que l’edició és molt limitada.

This Post Has One Comment

  1. Enric Murio

    Un bon oli verge només es pot fer amb unes olives perfectes. Això es la part més difícil i es on la familia Font son experts. Gràcies al seu assessorament podem, any darrera any, produir olis d’una gran qualitat.

Comments are closed.